2006
술도 만드는 사람에 따라 맛에 차이가 있듯이 홍어도 숙성시키는 방법에 따라 맛이 다릅니다. 1954년 금성수산으로 시작한 김지순홍어는 육질이 찰지며 곱씹을수록 베오나오는 알싸한 맛과 향이 좋아 많은 사람들이 즐겨 먹는 별미로 손꼽힙니다. 삭힘의 미학, 그 깊이있는 홍어의 맛을 아는분이라면 김지순홍어를 찾습니다.
There is a difference in taste depending on the person who makes the drink, and the depth of the taste is different according to the method of aging. The finely ground sponges are fleshy, and the more they chew, the better the taste and flavor of the bee. Kim Ji-soon is aged in Youngsanpo for 54 years. If you know the aesthetics of slicing, the deep tastes of mature skunk, you will find Kim Ji-soon's skate. Established in 1954, Gumseong Fisheries is the forerunner of Kim Ji-soon skate, and has been in business for three generations.
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김지순홍어 전라남도 나주시 영산동 272-6 www.kimjisoon.com